Over mij - met Erica

Mijn weg naar
Met ERica

LAAT MIJ HET OP MIJN EIGEN-WIJZE DOEN!  

Als meisje van 7 jaar wilde ik juf worden. Mijn juf uit klas 2 was mijn grote voorbeeld. Thuis speelde ik vaak schooltje. 

Tijdens de middelbare school veranderde mijn wens. Ik wilde de grafische industrie in. Dat liep even anders…

Opleiding op Schoevers en daarna 3 jaar lang gewerkt als secretaresse. Als jij mij een beetje kent, weet jij hoe dat voor mij was….

In 1992 ben ik gestart met de PABO. De beste keuze ooit. Na 4 jaar studie gelijk aan de slag als jufMijn droom is uitgekomen. 

Na 3 jaar voor de klas, startte ik een nieuwe daltonschool. Naast het opzetten van  de onderwijsvisie mocht ik een nieuwbouw school ‘meebouwen‘. Wat een geweldig project en een levenswijze ervaring.

Na 20 jaar onderwijs was ik toe aan een nieuw hoofdstuk. Ik volgde een opleiding tot coach. Ik kreeg met regelmaat te horen dat ik hier TALENT voor heb.

Daar moet ik wat mee doen, toch?

In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf voor Coaching & Training gestart. Vanuit mijn netwerk met verschillende partners samengewerkt als coachopleider & ontwikkelaar en trainer.

Met verschillende partners werk ik samen sinds de start van mijn bedrijf.  Dat werkt voor mij echt het beste. Mijn TALENTEN zijn hierdoor verder ontwikkeld en gegroeid. Met mijn TALENT als coach inspireer ik anderen om hun TALENT te laten groeien.

Naast het coachen, opleiden en trainen ben ik, samen met Daniël, trotse ouder van onze zonen, Gijs & Koen. Reizen door Europa met onze campervan of backpackend door andere werelddelen is het ultieme reisgenot. Zingen is mijn passie en grote uitlaatklep. Sinds 2023 volg ik de opleiding tot yoga-docent.

Mijn sporten: yoga, surfen, skiën en wandelen zorgen voor een leeg hoofd en een energiek lichaam. Maar met een avond netflixen is ook niets mis.

Familie en vrienden zijn gezelligheid en verbondenheid. Ik hecht veel waarde aan liefdevolle relaties en stop daar met liefde mijn energie in. In het weekend ben ik langs het rugbyveld te vinden om onze jongens aan te moedigen.

Elke dag leven en werken met mensen en aan zaken die een glimlach op je gezicht toveren, is wat het leven voor mij aantrekkelijk maakt. I’m a lucky woman

Wat doe jij dan?

Coaching vanuit de Persoonlijke Kracht Methodiek

Als jij jezelf kent en jij weet wat jij nodig hebt, dan kan jij de wereld aan. Met de Persoonlijke Kracht Test (PK test) krijg jij inzicht in jouw diepste verlangen, jouw drijfveren en jouw motivatie. 

Verandertrajecten 

 

Het leiden van een bedrijf is een vak apart. Het aansturen van een team is best lastig. Als jouw bedrijf groeit, verandert dan heeft dat effect op jouw leiderschap. Met een verandertraject word jij gecoacht op jouw ondernemerschap, leiderschap en eigenaarschap. 

Trainingen communicatie 

Communicatie is de sleutel tot succes. Leer met je team of als individu hoe jij vanuit de beste versie van jezelf met de ander kunt communiceren. De methodiek DISC kan hierbij worden ingezet.

Opleider Regisseur Onderwijs en Gebouwen

Aan schoolleiders/bestuurders geef ik samen met Ferdie van de Winkel de opleiding Regisseur Onderwijs en Gebouwen. Jij leert hier alle ins & outs van het bouwproces voor jouw ver/nieuwbouw of renovatie van jouw school.

met Erica draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders