cropped-cropped-cropped-cropped-cropped-cropped-cropped-Kracht-logo-.png

vanuit inspiratie naar groei

Mijn weg naar
Met ERica

LAAT MIJ HET OP MIJN EIGEN-WIJZE DOEN!  

Als meisje van 7 jaar wilde ik juf worden. Mijn juf uit klas 2 was mijn grote voorbeeld. Thuis speelde ik vaak schooltje. 

Tijdens de middelbare school veranderde mijn wens. Ik wilde de grafische industrie in. Dat liep even anders…

Opleiding op Schoevers en daarna 3 jaar lang gewerkt als secretaresse. Als jij mij een beetje kent, weet jij hoe dat voor mij was….

In 1992 ben ik gestart met de PABO. De beste keuze ooit. Na 4 jaar studie gelijk aan de slag als jufMijn droom is uitgekomen. 

Na 3 jaar voor de klas, startte ik een nieuwe daltonschool. Naast het opzetten van  de onderwijsvisie mocht ik een nieuwbouw school ‘meebouwen‘. Wat een geweldig project en een levenswijze ervaring.

Na 20 jaar onderwijs was ik toe aan een nieuw hoofdstuk. Ik volgde een opleiding tot coach. Ik kreeg met regelmaat te horen dat ik hier TALENT voor heb.

Daar moet ik wat mee doen, toch?

In 2014 ben ik mijn eigen bedrijf voor Coaching & Training gestart. Vanuit mijn netwerk met verschillende partners samengewerkt als coachopleider & ontwikkelaar en trainer.

Maar er kriebelde iets. Ik wilde het zelf doen. Na 5 jaar wilde ik mijn eigen boontjes doppen. Ik heb mijn naam veranderd in met Erica. Ik ben aan de slag gegaan met een opleiding voor coaching. Alleen waren de tijd en ik nog niet rijp om dit allemaal alleen neer te zetten. Hoe graag ik het ook wilde.

Sinds 2020 werk ik samen met verschillende partners. Dat werkt voor mij echt het beste. Mijn TALENTEN zijn hierdoor verder ontwikkeld en gegroeid. Met mijn TALENT als coach inspireer ik andere coaches hun TALENT te laten groeien.

Naast het coachen, opleiden en trainen ben ik, samen met Daniël, trotse ouder van onze zonen, Gijs & Koen. Reizen door Europa met onze campervan of backpackend door andere werelddelen is het ultieme reisgenot. Zingen is mijn passie en grote uitlaatklep. Mijn sporten: yoga, surfen, skiën en wandelen zorgen voor een leeg hoofd en een energiek lichaam. Maar met een avond netflixen is ook niets mis.

Familie en vrienden zijn gezelligheid en verbondenheid. Ik hecht veel waarde aan liefdevolle relaties en stop daar met liefde mijn energie in. In het weekend ben ik langs het rugbyveld te vinden om onze jongens aan te moedigen.

Elke dag leven en werken met mensen en aan zaken die een glimlach op je gezicht toveren, is wat het leven voor mij aantrekkelijk maakt. I’m a lucky woman

trajecten

Masterclass Coaching

Bijeenkomsten waar jij op een interactieve snelle wijze kennis maakt met oude coach methodieken in een nieuw jasje. Een prima kennismaking om ‘live’ te  ervaren waar jij in kunt groeien als coach.

Flow traject (Flow Academy Nederland)

Voor ondernemers die hun FLow kwijt zijn. Voor ondernemers die weer succesvol en met plezier willen ondernemen. Door het volgen van onze Challenge en het Flow Traject geef jij jouw onderneming weer kleur.

Training communicatie

Communicatie is de sleutel tot succes. Leer met je team of als individu hoe jij vanuit de beste versie van jezelf met de ander kunt communiceren.

1-op-1 Coaching

“Niemand heeft een coach. Alleen iedereen kan een coach gebruiken.” Coaching waar jij inzicht krijgt in jouw gedragspatronen. Jij leert deze patronen te doorbreken zodat jij weer baas bent over jouw eigen gedrag.

colour your brand
Boost your business

Flow academy nederland

met Erica draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches